Over Hordijk & Hamer

Hordijk & Hamer notarissen heeft de eer het oudste notariskantoor van Enschede te zijn. We gaan terug tot 1811. In de ruim 200 jaar van ons bestaan is de naamvoering vanzelfsprekend meerdere keren veranderd en droeg ons kantoor de naam van de notaris van dat moment.

Sinds 2007 heten we Hordijk & Hamer notarissen en wordt de organisatie geleid door Jan Hordijk en Linda Hamer. Jan heeft de verantwoording over de algemene praktijk en het ondernemingsrecht. Linda is gespecialiseerd in familievermogensrecht en estateplanning. Daarnaast is zij erkend mediator. De afdeling onroerend goed wordt geleid door Dick ter Harmsel.

In totaal bestaat ons team uit tien professionals.

Ons team

Jan Hordijk

Jan Hordijk

Jan leidt de afdeling van het ondernemingsrecht en de algemene praktijk.

Linda Hamer

Linda Hamer

Linda is verantwoordelijk voor de afdeling familievermogensrecht. Zij geldt als specialist op het gebied van estate planning, de juridische en fiscale begeleiding van de overgang en het behoud van (familie)vermogen. Linda is tevens mediator en specialist in het vereffenen van nalatenschappen. Daarnaast is zij ook raadsheer-plaatsvervanger bij het hof Arnhem-Leeuwarden en erfrechtmeester bij de Erfrechtmeesters in Delft.

Karin Kamphuis

Karin Kamphuis

Karin is allround notarieel medewerkster met een focus op ondernemingsrecht.

Menise Sabaroedin

Menise Sabaroedin

Menise is notarieel medewerkster familierechtpraktijk, gespecialiseerd in het afwikkelen en vereffenen van nalatenschappen.

Anne Kiffen

Anne Kiffen

Anne is notarieel medewerkster familierechtpraktijk.

Jolanda Soolsma

Jolanda Soolsma

Jolanda is receptioniste en administratief ondersteuner onroerend goed.

Melissa Beumer

Receptioniste en ondersteuner onroerend goed praktijk

Melissa is receptioniste en ondersteuner onroerend goed praktijk

Marit Olthof

Notarieel medewerkster familierechtpraktijk

Marit is notarieel medewerkster familierechtpraktijk

Marion de Ruijter

Notarieel medewerkster onroerend goed praktijk

Marion is notarieel medewerkster onroerend goed praktijk

M.H. Tromplaan 20

Hordijk & Hamer notarissen is gevestigd aan de M.H. Tromplaan 20 in Enschede. Ons pand is een gemeentelijk monument. Wij zijn bijzonder trots om in zo’n sfeervolle villa dagelijks ons vak te mogen uitoefenen.

Het pand, een villa in chateaustijl, is ontworpen door architect R. van der Woerd en in 1907 gebouwd in opdracht van textielfabrikant Julius Menko.

Sociaal en maatschappelijk

Als Enschedees bedrijf dat ruim twee eeuwen oud is, is Hordijk & Hamer notarissen diepgeworteld in de lokale en regionale samenleving. Dit betekent dat we, waar dat mogelijk en wenselijk is, proberen een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Hordijk & Hamer notarissen sponsort onder meer via de Lions Clubs regelmatig goededoelenacties. Mr. Linda Hamer is voorzitter van de Stichting Roelvink Fonds die in Twente en de Achterhoek culturele initiatieven die het maatschappelijk welzijn bevorderen, financieel ondersteunt.

We nemen graag de tijd voor u

Ons kantoor biedt alle rust en ruimte om u met persoonlijke aandacht deskundig te begeleiden en de uitleg te geven die voor uw specifieke situatie van meerwaarde is.

Klik hier om meteen naar onze (notariële) dienstverlening te gaan.